Хіти тижня. У Білорусі пенсіонер, який крав кукурудзу, залишився без ніг

Потерпілий дідусь погано чув - в кишені його куртки слідчі виявили слуховий апарат, яким в момент події він з якихось причин не користувався.

На місці події. Фото:прес-служба СК Білорусі89-річний пенсіонер зі Столбцовського району Мінської області вирішив підзаробити на крадіжці кукурудзи з поля, що належить місцевому сільгосппідприємству. Однак під час незаконного збору качанів він позбувся обох ніг. Про це повіфдомляє прес-служба Слідчого комітету Білорусі, передають Патріоти України.

Уже відомо, що потерпілий дідусь погано чув - в кишені його куртки слідчі виявили слуховий апарат, яким в момент події він з якихось причин не користувався. Це і стало фатальним фактором: пенсіонер не помітив, як ззаду до нього під'їхав кормозбиральний комбайн "Палессе".

Механізатор, який керував машиною, побачив старого лише тоді, коли той потрапив прямо в жатку. Машина була тут же зупинена, однак потерпілому вже встигло відрізати обидві ноги.

"Потерпілого негайно доставили в реанімаційне відділення Столбцовської центральної районної лікарні з діагнозом "травматична ампутація гомілок обох ніг", - розповіла журналістам офіційний представник Мінського обласного управління Слідчого комітету Білорусі Тетяна Білоног. - З'ясувалося, що постраждав 89-річний місцевий житель. Поруч з місцем події знайшли велосипед, на якому він приїхав з сусіднього села, а також сумку з уже зібраними кукурудзяними качанами.

За фактом події Управлінням Слідчого комітету Білорусі по Мінській області проводиться перевірка. Вже призначено ряд експертиз, в тому числі судово-медична.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...