Хіти тижня. У Коломиї підліток-ПТУшник забив ногами одного з "батьків міста"

Спочатку була просто перепалка, яка переросла в моторошне місиво, влаштоване неповнолітнім.

Тарас Яворський. Фото: Фейсбук.Тарасу Яворському 47 років. У 2011-2015 роках він був першим заступником міського голови Коломиї, був бізнес-партнером родини мера міста Ігоря Слюзара по будівельному бізнесу. Вчора 24 липня він отримав множинні травми в результаті побиття, здійсненого неповнолітнім студентом місцевого профтехучилища, повідомляє "Діалог.UA". Новину передають Патріоти України.

Стан Яворського важкий, він доставлений в лікарню Івано-Франківська. Постраждалий знаходився в компанії 2 чоловіків, хто були ці люди поки невідомо.

Надзвичайна подія сталася рано вранці у понеділок, під час сварки, що виникла між Тарасом Яворським і неповнолітнім на побутовому грунті, студент практично до напівсмерті побив екс-віце-мера, розірвавши на ньому одяг. У Facebook телеканалу НТК повідомляється, що бійка сталася біля залізничного вокзалу, приблизно о 5 ранку біля цілодобового магазину.

Спочатку була просто перепалка, яка переросла в моторошне місиво, влаштоване неповнолітнім. Хлопець кілька разів в обличчя вдарив кулаком Яворського, потім коли той впав, почав зі всієї сили наносити йому удари ногами, завдаючи тяжких тілесних ушкоджень. У екс-віце-мера медики після госпіталізації діагностували забій головного мозку, перелом кісток черепа, множинні забої м'яких тканин голови та обличчя.

Студент затриманий, раніше у нього не було проблем з законом. Затриманий свою вину визнав. Порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 КК України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...