Хіти тижня. У мережі згадали темні пророцтва для України

Незважаючи на те, що Україну лякали дефіцитом Державного бюджету в 30 млрд грн, курсом долара по 35-40 грн/$ і віяловими відключеннями світла, ні один з цих прогнозів не збувся.

Роман Шрайк

Більш того, тільки за перші шість місяців 2017 року профіцит держбюджету склав 29,04 млрд грн, а долар продовжує торгуватися у межах 26 грн/$.

Про це написав журналіст Роман Шрайк на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Разом з тим, він звернув увагу на проблему того, що українці практично не надають значення тому, хто намагається вселити їм всі ці песимістичні прогнози.

"Невже нас обманювали? *сарказм* А знаєте, що найцікавіше? Ми вже і справді толком не пам'ятаємо, хто це все пророкував. Така зараз "інформаційна пам'ять" - подробиці подій тижневої давності ще так-сяк пам'ятаємо, а все що раніше - вже і не важливо", - наголосив Шрайк.

Журналіст додав, що така безвідповідальність в інформаційному просторі та байдужість тих, хто споживає інформацію, дозволяє ставати "героями" навіть тим, хто не так давно підтримував "комуністів, регіоналів, беркут" і виступав проти мобілізації під час війни на Донбасі.

"Один унікальний х*р щодня пише, що все, що він писав раніше - збулося. І десятки тисяч людей вірять, навіть не замислюючись про перевірку. А якщо хтось перевіряє і підсовує результат їм під ніс, - піддають анафемі. Інші третій рік поспіль щомісяця пророкують повномасштабну війну з Росією. Треті - що Росія загине прямо завтра. Збирають тисячі лайків. Кожен раз", - обурюється Шрайк.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...