Хіти тижня. У Німеччині жінка позбулася ніг і руки через укус комара (фото)

​43-річній мешканці міста Кельна в Німеччині Зонье Куйас ампутували обидві ноги і ліве передпліччя після того, як її вкусив комар.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на видання Kölner Express.

Зоньяна працювала прибиральницею. У березні вона виносила сміття, і її вкусив комар. За словами жінки, на місці укусу виросла шишка, потім вона відчула ломоту в суглобах, почалося запаморочення. Колега по роботі викликала швидку допомогу.

Після обстеження в лікарні лікарі відправили жінку додому, однак її стан погіршився, і чоловік був змушений знову привезти її в лікарню. Пацієнтка впала в кому, її кінцівки почали чорніти.

Лікарям довелося ампутувати їй обидві ноги і передпліччя. Медики вважають, що комар міг занести інфекцію при укусі, що призвело до зараження крові.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...