Хіти тижня. У Швейцарії загинув фігурант справи про перефарбування зірки на висотці в Москві у кольори прапора України

Зірку пофарбували вночі 19 серпня 2014 року, відповідальність за це взяв на себе український руфер. Проте потім слідчі затримали чотирьох парашутистів, які зістрибнули вранці 20 серпня з даху висотки, серед яких був Олексій Широкожухов.

Олексій Широкожухов. Фото: соцмережі.

У горах Швейцарії загинув російський руфер, бейсджампер і парашутист Олексій Широкожухов, раніше виправданий у справі про перефарбування у кольори українського прапора зірки на шпилі сталінської висотки на Котельцькій набережній у Москві. Про це написав у Twitter батько загиблого, передають Патріоти України.

Раніше повідомлялося, що суд в липні 2016 року призначив компенсації руферам і бейсджамперам, до цього засудженим за перефарбовування зірки. Зірку пофарбували вночі 19 серпня 2014 року, відповідальність за це взяв на себе український руфер Павло Ушивець (Григорій Мустанг). Проте слідчі затримали чотирьох парашутистів, які зістрибнули вранці 20 серпня з даху висотки — Олександра Погребова, Олексія Широкожухова, Євгена Коротова і Анну Лєпьошкіну. Через тиждень у Санкт-Петербурзі був затриманий знайомий Мустанга — руфер Володимир Подрєзов.

Під час слідства парашутисти перебували під домашнім арештом. У вересні 2015 року парашутисти були виправдані, а Подрєзов був засуджений до двох років і трьох місяців позбавлення волі. У грудні 2015 року вирок був пом'якшений до двох років обмеження волі замість висновку. Подрєзова звільнили у залі суду.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...