Хіти тижня. У центрі Києва громадянин РФ погрожував викинутись з балкона, якщо не приїдуть російські дипломати (фото)

Свідки говорять, що на захисну сітку, де він знаходиться, чоловік потрапив саме через балкон готелю.​

У центрі Києва чоловік висить на рівні третього поверху на сітці і загрожує стрибнути. Він вимагає російського консула. Про це в "Фейсбуці" пише очевидець Михайло Омелян, передають Патріоти України.
«Якщо ви не викличете когось із російського посольства, я викинуся», - кричить чоловік в готелі «Хрещатик» біля М. Майдан Незалежності. Як зазначає Омелян, незважаючи на всі спроби допомогти, поспілкуватися, чоловік заявляє, що «не довіряє нікому, тільки російському посольству».

Наразі відомо, що поліцейські намагаються заспокоїти чоловіка. На місці події працюють патрульні, дві карети швидкої допомоги та рятувальники. Чи прибуде хтось з посольства РФ - не повідомляється.

Свідки інциденту - працівники закладів, розташованих поряд з готелем, розповідають, що чоловік вимагає генконсула Росії та є росіянином. Вони також говорять, що на сітку той потрапив саме через балкон готелю.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...