Хіти тижня. "Убогі амеби": У мережі висміяли подальшу долю двох терористів "ДНР", які прибули воювати за "русский мир" (фото)

Бойовиків чекають важкі операції.

Поранені російські найманці. Фото:Twitter

Два терористи так званої "Донецької народної республіки", вирішивши повоювати за "русскій мір" на Донбасі, в ході бойових дій отримали множинні поранення і тепер перебувають у важкому стані. Про це в Twitter повідомляє блогер з ніком IgorGirkin, інформують Патріоти України.

Зокрема, бойовиків "ДНР" з позивними "Руян" і "Щука" чекають важкі операції. Першого чекає курс лікування в нейрохірургії, а другого - нова операція на обличчі.

Користувачі соцмережі висміяли незавидну долю двох терористів на Донбасі.

" Поохотились на укров. #ОтрядСВ #ДНР", - пише IgorGirkin.

" Судя по всему, одному из них предстоит операция по смене пола", - зазначив Deavy.

" Убогие амебы", - заявила Наталія.

" Сподіваємося, що не перенесуть", - пише Руслан.

"Репортаж з інтернату для розумово відсталих - ржуть з палиці", - резюмував Volstein.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...