Хіти тижня. "Українська поп-діва" розважала гостей на весіллі дітей російських олігархів

Опальна українська співачка Світлана Лобода, яка продовжує заробляти гастролями в Росії, засвітилася на пишному весіллі дітей російських олігархів у Лос-Анджелесі (США), яке пройшло за участю також російських і західних зірок.

Про це говорить низка свіжих постів на особистій сторінці виконавиці в Instagram, передають Патріоти України.

Як повідомляє "Лента.ру", у Лос-Анджелесі, в будівлі Dolby Theatre, де традиційно проходить церемонія вручення премії "Оскар", одружилися дочка російського бізнесмена Ельдара Османова та син підприємця Альберта Авдоляна.

На грандіозному весіллі, організованому олігархами, гостей розважали російські виконавці Микола Басков та Стас Михайлов, урочистий вечір проводили Ксенія Собчак та Андрій Малахов, спеціальною гостею вечора стала епатажна американська виконавиця Леді Гага, а також до свята приєдналася й українська поп-діва Світлана Лобода.

На особистій сторінці в мережі співачка опублікувала лише відео з виступом Леді Гаги, а також знімок в обіймах Миколи Баскова. Свій виступ, який ймовірно також був у програмі урочистого вечора, Лобода афішувати не стала.

Відповідно до джерела, гонорари виконавців явно були великими, оскільки тільки послуги флориста обійшлися в півмільйона доларів, а артистів у сумі - в два мільйони.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...