Хіти тижня. В Абхазії прогримів потужний вибух на військових складах, постраждала велика кількість росіян (відео)

До медичних установ Сухумі, Нового Афона і Гудауті доставлені 27 осіб. Далі стало відомо, що кількість постраждалих вдвічі більша.

Вибухи у Абхазії. Фото: скріншот з відео.

В результаті вибухів на військовому складі в окупованій Росією Абхазії до медичних установ Сухумі, Нового Афона і Гудауті доставлені 27 осіб. 19 з них - росіяни, які відпочивали в регіоні. Такі дані ТАСС надав міністр охорони здоров'я невизнаної республіки Тамаз Цахканія, передають Патріоти України.

За словами «чиновника», у більшості постраждалих осколкові поранення і контузії. Двоє людей прооперовані, не виключено, що хірургічне втручання знадобиться ще комусь. Прес-аташе посольства РФ в Абхазії Турал Джавадов заявив агентству РІА Новини про те, що поранення отримали 20 росіян.

«Інтерфакс» з посиланням на МНС республіки повідомляє, що жертв в результаті НП немає. Глава прес-служби відомства Мізан Ломія повідомив, що в результаті одного з вибухів склад загорівся. Вибухи тривають, на місце події прибули пожежні розрахунки.

Глава «уряду» окупованої Абхазії Беслан Барціц знаходиться на місці катастрофи. Боєприпаси на складі, розташованому недалеко від села Приморське, почали вибухати приблизно о 16:30 за місцевим часом (збігається з московським).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...