Хіти тижня. В Австралії на підлітка напали невідомі морські істоти, він отримав страшні каліцтва (фото, відео 16+)

​Австралійський підліток потрапив до лікарні з сильною кровотечею після нападу моторошних морських тварин. Інцидент стався ввечері на пляжі Денді-стріт у Мельнбурні.

Місцевий підліток Сем Канізай після гри у футбол пішов на пляж. Він пробув у воді близько 30 хвилин. Весь цей час підліток відчував поколювання у ногах. Хлопець не надавав цьому значення, так як думав, що це свербіж після гри у футбол. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на радіостанцію 3AW.

Однак, коли Канізай вийшов з води, він побачив, що всі його ноги закривавлені.

«Моя перша думка з цього приводу була про те, що я наступив на камінь. Але я зрозумів, що це не так, тому що рани були рівномірно розподілені по всій моїй щиколотці і нозі », - сказав він.

Батько хлопця відвіз його у лікарню, проте лікарі не можуть пояснити, що викликало таку сильну кровотечу. Лікарі намагалися зупинити кровотечу кілька днів.

Експерти висували кілька десятків гіпотез, припускаючи що підліток міг постраждати від скатів, медуз або морських вошей. Щоб допомогти лікарям, батько підлітка зняв на відео істот, які покусали його сина.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...