Хіти тижня. В Одесу прибули два нових кораблі ВМС України (фотофакти)

Катери з бортовими номерами U-177 і U-178 з'явилися в Одеській затоці близько 18:30, ще через півгодини вони були пришвартовані в Практичній гавані.

Фото:dumskaya

Сьогодні до Одеси прибули ще два бронекатери типу "Гюрза-М" проекту 58155. Про це повідомляє видання Думская, передають Патріоти України.

Катери з бортовими номерами U-177 і U-178 з'явилися в Одеській затоці близько 18:30, ще через півгодини вони були пришвартовані в Практичній гавані.

Походом керував командир Першої бригади надводних кораблів, капітан другого рангу Дмитро Глухов.

Слід нагадати, що четвірка бронекатерів "Гюрза" була виготовлена київським заводом "Кузня на Рибальському" і спущена на воду в кінці червня. Військові моряки обіцяють, що до кінця 2017 року всі вони будуть прийняті до складу ВМС України.

Таким чином, на озброєнні ВМФ буде вже шість таких катерів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...