Хіти тижня. В окупованому Харцизьку роздавали гуманітарку з сюрпризом, - блогер (фото)

Працівників непрацюючого заводу зібрали, щоб вручити членські квитки ОД "ДНР".

В Харцизьку роздавали "гуманітарку". Фото: obozrevatel.com.Працівники Харцизького трубного заводу, що зараз е працює, отримали гуманітарну допомогу від "ДНР" разом з членськими квитками. Представниця так званого "штабу по контролю за підприємствами" Ольга Позднякова заявила, що 12% співробітників трубного заводу отримали членські квитки ОД "ДНР". Про це пише у своєму блозі Євген Козаков, передають Патріоти України.

"... і сьогодні ми з ними на зустрічі поспілкувалися, щоб обговорити, чим живе трудовий колектив", - розповіла представниця "ДНР".

Чим може жити трудовий колектив на непрацюючому заводі?

Трудовий колектив вже не вважається таким, але "ДНР" потрібно показати, що життя в "республіці" поліпшується і ті, хто ще вчора сидів без хліба і зарплат, сьогодні вже отримали хліб, а завтра, може, і завод запрацює.

Про запуск заводу говорили неохоче і тільки так званий керуючий філією Харцизького трубного заводу Роман Хрокало. Він також отримав членський квиток, адже теж хоче гуманітарку, та й в приклад перед колективом таку людину треба поставити.

Ну і, звичайно ж, за пакет гуманітарки керуючий висловив свою любов до молодої і ніким не визнаної "республіки". Про запуск підприємства, яке стоїть з 2015 року, керуючий розповів тільки в здогадах, що в майбутньому, можливо через 2 місяці завод почне нормально працювати.

Незважаючи на те, що заводи продовжують простоювати, а люди сидіти без роботи, це не заважає "ДНР" роздавати членські квитки і привезену гуманітарку з РФ.


тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...