Хіти тижня. В окупованому Криму бетономішалка проїхалася по дітях на пішоходному переході

У передмісті Севастополя бетономішалка, виїхавши на зустрічну смугу, на великій швидкості наїхала на дітей, які переходили дорогу по пішохідному переходу. Один школяр загинув на місці, його старший брат госпіталізований у важкому стані.

Смертельна аварія сталася в п'ятницю, 20 жовтня, близько 8.20 в селі Верхньосадове, що в передмісті Севастополя. Діти, за даними очевидців їх було троє, всі рідні брати, прямували в школу і зупинилися біля нерегульованого пішохідного переходу, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Від'їжджаючий від автобусної зупинки автобус зупинився перед зеброю, щоб пропустити пішоходів. Однак, коли діти вийшли на дорогу, їх на величезній швидкості збила бетономішалка Renault, яка раптово вискочила з-за автобуса і опинилася на зустрічній смузі.

В результаті 7-річний першокласник загинув на місці, його 9-річний брат госпіталізований з важкими травмами в 5-у міську лікарню.

«Хлопчик 2006 року народження знаходиться в реанімації. Його стан стабільно важкий, політравма - пошкоджено багато органів і систем. В даний час проводиться дообстеження», - розповіли місцевим ЗМІ в лікувальному закладі.

У поліції Севастополя повідомили, що 43-річного водія затримали, стосовно нього порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 264 КК РФ (порушення особою, яка керує автомобілем, правил дорожнього руху, що призвело з необережності смерть людини). Судячи з кваліфікації звинувачення, водій вантажівки в момент аварії був тверезий. Якщо потерпілий дитина виживе, то водієві загрожує до п'яти років позбавлення волі.

У прес-службі міського УМВС відповідати на питання «Газети.Ru» про аварію відмовилися, пославшись на те, що вся інформація викладена в опублікованому прес-релізі.

Швидше за все, водій занадто розігнався з гірки і виїхав на зустрічну смугу, щоб уникнути зіткнення з автобусом - дорога в даному місці має по одній смузі в кожну сторону, і діватися вантажівці було нікуди. Про те, що водій не намагався навмисне обігнати автобус по зустрічній смузі, можна припустити за наявністю довгого гальмівного сліду.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...