Хіти тижня. В Україні відбулися успішні випробування модернізованого ЗРК "Печора" (відео)

Під час випробування з модернізованого зенітно-ракетного комплексу була запущена ракета 5В27Д-М2 з активною радіолокаційною головкою самонаведення.

Фото: Милитари Ревю.Українська компанія "Радіонікс" і державне конструкторське бюро "Луч" успішно провели пуски ракет з модернізованого ЗРК C-125 М "Печора". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба бюро, передають Патріоти України.

Відзначається, що під час випробування з модернізованого зенітно-ракетного комплексу була запущена ракета 5В27Д-М2 з активною радіолокаційною головкою самонаведення.

"На початковій ділянці ракета рухається по аеробалістичній траєкторії, такий політ ракети істотно збільшує дальню межу зони ураження ЗРК C-125М", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що далека межа зони ураження з новими ракетами становить 40 км, при цьому максимальна висота зони поразки - 25 км.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...