Хіти тижня. В Запоріжжі розкрили звіряче вбивство 16-річної моделі

Поліцейським вдалося розкрити звіряче вбивство 16-річної Сусанни Шаркової. Два роки тому дівчину знайшли в підвалі приватного будинку, під бетонним шаром. В її смерті копи підозрюють жительку Дніпропетровської області.

Сусанна Шаркова

Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі Запоріжжя, передають Патріоти України.

16 березня 2015 в поліцію звернулася згорьована мати, яка повідомила про зникнення її 16-річної дочки.

9-го червня того ж року Сусанну знайшли в підвалі одного з приватних будинків в Шевченківському районі міста. Тіло дівчини було закопано в грунт і залито бетоном.

Протягом 2 років слідчі ретельно збирали докази, а оперативники проводили розшуки вбивці. Всі ці дії нарешті принесли результат.

З'ясувалося, що до вбивства причетна 23-річна мешканка Дніпропетровської області. Відразу після вбивства вона виїхала за межі країни і зараз знаходиться за кордоном.

В даний час зловмисниці заочно повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

- Сьогодні заочно вручено підозра в скоєнні вбивства уродженці Дніпропетровської області. Її вина доведена! Запитайте чому заочно? - Тому що злочинниця знаходиться за кордоном на протязі двох років. Спільно з прокуратурою області ми доведемо цю справу до кінця і найближчим часом вбивця буде під конвоєм доставлено на територію нашої країни, - написав на своїй сторінці в Facebook начальник ГУНП в Запорізькій області Олег Золотоноша.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...