Хіти тижня. Вбили і пограбували: в Одесі чоловіки жорстоко розправилися з подругою з сайту знайомств (відео)

В Одесі затримали чоловіків, які виманили знайому за місто, вбили її, закопали, а потім пограбували її квартиру і викрали автомобіль.

Скріншот з відео

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Одеській області, передають Патріоти України.

З'ясувалося, що близько 21:00 41-річний вбивця привіз жінку, з якою спілкувався на сайті знайомств, на Кишинівську трасу, де їх чекав 36-річний знайомий злочинця.

Правопорушники почали погрожувати жінці фізичною розправою і забрали її дорогий телефон.

Після цього стали розпитувати про її майно, але жертва відмовилася що-небудь розповідати, потім чоловіки зв'язали їй руки, заклеїли рот і вивели в лісосмугу.

Жінка навіть намагалася втекти, але чоловіки її наздогнали, повалили на землю і задушили.

Заволодівши ключами загиблої, злочинці приїхали до Одеси і проникли в її квартиру, звідки «винесли» норкову шубу, золоті вироби, 2000 доларів США, ноутбук, мобільний телефон, парфуми, косметику, жіночу сумку, сонцезахисні окуляри, документи, свідоцтво про реєстрацію автомобіля марки «Нyundai», ключі від автомобіля, банківські картки та інші речі потерпілої.

Викрадений автомобіль вони продали в одній з областей України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...