Хіти тижня. Вбивцю Степана Чубенка випустили на волю. І знаєте, хто радіє найбільше? - блогер

Сім'я "Доктора Лізи" надала притулок вбивці українського школяра Вадиму Погодіну після того, як він втік з окупованого Донецька.

"Доктор Ліза і Гліб Глінка з сином. Фото: ЖЖ.Сьогодні стало відомо, що російські правоохоронці випустили з-під арешту Вадима Погодіна (за прізвиськом «Керч»), якого звинувачують у вбивстві українського школяра Степана Чубенка. Блогер Оксана Духнич на власній сторінці в соціальній мережі дала кілька коментарів з цього приводу, пишуть Патріоти України.

Так, за словами блогера, у всій цій історії є додаткові штрихи, від яких волосся буквально стає дибки. Наприклад, здогадайтесь хто сильніше за все радіє звільненню з-під варти "Керчі"-Погодіна? Відповідь доволі неочікувана – це Гліб Глинка.

Якщо вам це ім’я нічого не каже, то ви точно чули про його дружину, Єлизавету Глинку – її ще називали «Доктор Ліза». Згадайте, як про загибель цієї медіа-персони говорили: про мертвих або добре, або ніяк? (Єлизавета Глинка загинула кілька місяців тому при катастрофі російського літака над Чорним морем разом із хором Александрова – ред.).

"Отже, ще один факт, який чудово характеризує подружжя Глинок: вони надали притулок "Керчі"-Погодіну після того, як він втік з окупованого Донецька. Тоді історія із загибеллю Степана Чубенка вже була відомою широкому загалу, але це ніяк не завадило «святоші» Глинці приймати у своєму домі вбивцю дитини", - наголошує блогер.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...