Хіти тижня. Вдалий розіграш: Російську співачку запросили з концертами в АТО (відео)

​Колишній депутат Держдуми РФ, оперна співачка Марія Максакова стала жертвою пранкерів, які вели з нею розмову під виглядом представників Міністерства культури України.

Марія Максакова

Патріоти України повідомляють, Максаковій, що живе в Україні, запропонували організувати творче турне по країні, включаючи Донбас зону АТО.

"З великою радістю, я завжди це кажу. Я давно сама хотіла. У мене ж прекрасна програма українських пісень. Сама б собі кращий подарунок організувала, якби виступила перед хлопцями, які нас захищають", - відреагувала Максакова.

Зазначається, що вдова убитого в центрі Києві екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова була впевнена, що говорить з помічницею міністра культури України, а привабливі пропозиції, включаючи виступ на наступному "Євробаченні", вона отримує від глави відомства Євгена Нищука.

На питання, чи не могла Максакова допомогти скласти чорний список російських артистів, яким слід заборонити в'їзд на територію України, вона заявила, що "обов'язково подумає про це на дозвіллі".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...