Хіти тижня. Відома українська співачка потрапила до реанімації

Фото: m1.tv

Українська співачка Євгенія Власова вісім років тому перенесла операцію, пов’язану з онкологічною хворобою. Через наслідки хірургічного втручання і хіміотерапії вона в реанімації, бореться за життя і потребує допомоги. Про це виданню Гордон розповіла мама Євгенії Власової Галина Поплавська, повідомляють Патріоти України.

"Після перенесеної операції у неї утворилися спайки і розвинулася непрохідність кишечника. Відразу впоратися з проблемою лікарі не змогли. За останні 12 днів дочка перенесла чотири операції. Її врятував відомий хірург, академік Петро Фомін", - розповіла Поплавська.

Лікарі обережні у прогнозах і ще кілька днів Власова залишатиметься в реанімації, а потім пройде курс реабілітації.

"Спочатку я не хотіла публічно збирати для дочки гроші. Але розумію, що сама це все просто не витягну. Своїх ресурсів у нас не залишилося. Кожен день перебування в клініці коштує 25-30 тис. грн".

Засоби для допомоги співачці Євгенії Власової можна перерахувати на картку “ПриватБанку” її мами, Поплавську Галини Анатоліївни. Номер карти: 4149 4391 0133 0367.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...