Хіти тижня. Відомий російський актор виступив на концерті в "ДНР" (фото, відео)

В окупованому бойовиками "ДНР" місті Горлівка 25 серпня виступив відомий російський актор Сергій Маховіков, який заспівав на концерті свої авторські пісні та пісні воєнних років.

Сергій Маховіков

Про це повідомляє сайт бойовиків "ДАН", передають Патріоти України. Маховіков знімався в таких фільмах, як "Громови", "Ми з майбутнього", "Марш Турецького" та інших.

Маховиков занесений до списку "Миротворця" через незаконний неодноразовий перетин державного кордону України, надання фінансової допомоги бойовикам і їх посібникам на Донбасі. Також відвідував окуповані Луганськ і Севастополь.

Дивитись з 06:32

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...