Хіти тижня. Він підірвав мережу: З'явилися фото найкрасивішого коня в світі

​Чорний красень, Казковий жеребець - лише деякі з багатьох приємних прізвиськ, які люди дають Фрідріху Великому - 16-річному фризькому жеребцеві, власникові неофіційного титулу «Найкрасивіший в світі кінь».

Фредерік народився в Нідерландах, а коли йому було шість років, його перевезла в Сполучені Штати Стейсі Назаріо, власниця ферми Pinnacle Fiesians в Арканзасі. Назаріо сказала, що помітила щось особливе в коня з першого погляду. І це почуття виявилося вірним, розповідають Нескучные новости.

Фотографії Фредеріка Великого облетіли інтернет минулого літа, в соціальних мережах ними поділилися тисячі чоловік. Люди очам своїм не могли повірити, настільки шикарно виглядав кінь: мускулисте тіло, блискуча шерсть, гладка чорна грива, яка, здавалося, танцює на вітрі. Так він та отримав титул найкрасивішого жеребця світу. 2016 рік став зоряним для Фредеріка, але Стейсі Назаріо каже, що у нього завжди було багато шанувальників по всьому світу.

За словами власниці, Фредерік прекрасно розуміє, наскільки він гарний. Найбільше він любить бути в центрі уваги на змаганнях. «Він пожвавлюється, коли він на арені або коли його фотографують. Знаєте, це схоже на поведінку знаменитостей: вони по-різному ведуть себе вдома та під спалахами фотокамер», - поділилася Назаріо.

У минулому році, в розпал популярності в інтернеті, у Фредеріка було 40 тисяч підписантів у фейсбуці. А зараз - понад 72 тисячі, та з кожним днем їх стає все більше. Останній рік був дуже насиченим для «найкрасивішого жеребця»: фотосесії, зйомки, навіть пропозиції знятися в кіно. Але, схоже, скоро йому доведеться потіснитися на Олімпі. У серпні 2015 року у Фредеріка з'явилося потомство, та, як повідомляється, воно успадкувало фізичні дані батька.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...