Хіти тижня. Воїни ЗСУ будуть маскуватись під ящірку: Представлено новий індивідуальний маскувальний комплект в кольорі "варан" (фото)

ІМК Варан включає в себе також швартувальну маскувальну сітку, яка дозволить замаскуватись відповідно до місцевості, пори року та погоди.

Про це передають Патріоти України згідно інформації milnavigator.

Головне управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ представляє новий Індивідуальний Маскувальний Комплект в кольорі Варан ЗСУ та його маскувальні можливості «з коробки». А за допомогою швартувальної сітки кожен зможе замаскуватись відповідно до місцевості, пори року та погоди. Цей комплект буде надходити в війська в 4 кольорах: ММ-14 (піксель), койот, варан ЗСУ та олива.

Світлини від Головне управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...