Хіти тижня. Володимир Кличко вніс ясність стосовно розмов про його розлучення

​Легендарний український боксер розвіяв чутки про своє розлучення з актрисою Хайден Панеттьєрі.

За словами Володимира, пара проводить разом набагато більше часу, ніж припускають журналісти, повідомляють Патріоти України.

"Я не коментуватиму ці чутки, тому що не люблю їх обговорювати. Ми бачимося з Гайден набагато частіше, ніж ви думаєте. Ми обидва виховуємо нашу доньку. Тому що батько може дати дитині те, чого не може дати мати. У нас розподілені обов'язки. Кайя - неймовірно активна дитина. Я в два-три роки таким не був", - розповів Кличко в інтерв'ю VIP.de.

Німецькі ЗМІ заявили про кризу у стосунках екс-боксера й актриси після того, як американка перестала викладати в соцмережах спільні фото з Володимиром. Стало відомо, що свій 28-й день народження Гайден провела без Кличка.

Гайден і Володимир давно разом. 2009 року вони оголосили про заручини, а з 2013-го вони вважають себе подружжям. У грудні 2014 року у пари народилася донька. Кличко говорив, що збирається одружитися на матері дівчинки. Але поки що він цього не зробив. А ось Гайден після народження дочки кілька років боролася з депресією.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...