Хіти тижня. Ворог би здивувався, що його місить така невелика кількість бійців: Морпіхи приголомшили деталями оборони найгарячішої точки АТО (відео)

Хитра військова стратегія частково полягала саме в тому, щоб противник вирішив, що йому протистоїть численне і потужне угруповання.

Морпіхи під Маріуполем. Фото: скріншот з відео.

Протягом десяти місяців найгарячішу ділянку фронту під Маріуполем протяжністю 15 км утримували 400 українських морських піхотинців. Про це повідомляє People's Project, передають Патріоти України.

"Якби ворог дізнався, що на такий великий протяжності фронту його так принизливо місять всього чотири сотні бійців - він би дуже здивувався. Хитра військова стратегія частково полягала саме в тому, щоб противник вирішив, що йому протистоїть численне і потужне угруповання. І хлопці впоралися із завданням на відмінно", - зазначають волонтери.

Бойове завдання на вказаній ділянці виконував 701 батальйон морської піхоти, і саме на нього припала максимальна кількість і інтенсивність обстрілів на території зони АТО. Тепер у бійців буде перерва до осені, за який вони повинні відпочити і відновити свою техніку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...