Хіти тижня. "Воскреслий з пекла": У "ЛНР" знайшли ворога Плотницького, який вважався загиблим (відео)

Зниклий восени 2016 року "заступник командувача Народної Міліції ЛНР" Віталій Кисельов із позивним "Комуніст", який вважався загиблим, знайшовся живим в одній із в'язниць на окупованій території Луганської області.

Віталій "Комуніст" Кисельов

Раніше вважалося, що Кисельов був замучений до смерті в катівнях наближеними екс-ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького, якого після перевороту в Луганську оголосили в розшук за нібито зв'язок з українськими спецслужбами, - повідомляють ЗМІ терористів, передають Патріоти України.

"МВС ЛНР" повідомило, що Кисельов більше року піддавався переслідуванню за сфабрикованою справою про державний переворот. Тепер він чекає перегляду своєї "справи" і вибачень із боку "генпрокуратури республіки".

Зазначається, що в вересні 2016-го він був затриманий, а в червні 2017 го року засуджений до 12-ти з половиною років тюремного ув'язнення. Після "зміни влади" в "ЛНР" Кисельова перевели з колонії в лікарню луганського установи виконання покарань, де він проходить обстеження та отримує необхідне лікування.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...