Хіти тижня. Врятувати Аліну не вдалося: Через вісім днів після зникнення на Донеччині знайшли труп шестирічної дівчинки

Поліцейські у підвалі наполовину покинутого приватного будинку знайшли труп Аліни Васютиної з ознаками насильницької смерті.

Живою Аліну Васютіну знайти не вдалося. Фото: соцмережі.

Голова Нацполіції Донецької області В'ячеслав Аброськін оприлюднив інформацію про страшну долю шестирічної дівчинки, яка зникла вісім днів тому. Про це він написав у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Аброськін зазначив: "Годину тому в Гірнику восьмиденні активні пошукові заходи з пошуку шестирічної Аліни Васютиної дали страшенно жахливий результат. Поліцейські у підвалі наполовину покинутого приватного будинку знайшли труп дівчинки з ознаками насильницької смерті. На даний час затримано підозрювану у її вбивстві 33-річну особь чоловічої статі.

Хто ще винний - відповідь має надати слідство, але крапку поставить суд. Дякую поліцейським Донеччини за витримку і професійну роботу".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...