Хіти тижня. Вибач, Мессі: Українського футболіста Ярмоленка поставили в один ряд із Роналду і Неймаром (відео)

Лідера збірної України поставили в один ряд із такими світовими зірками, як Кріштіану Роналду, Неймар, Поль Погба і Франк Рібері.

Півзахисник дортмундської "Боруссії" Андрій Ярмоленко удостоївся порівняння з кращими футболістами планети, повідомляють Патріоти України, згідно інформації Eurosport.
Розробники знаменитого футбольного симулятора FIFA внесли Ярмоленка в список супердріблерів останньої версії гри. У ньому налічується близько трьох десятків футболістів, однак немає п'ятикратного володаря "Золотого м'яча" Ліонеля Мессі, передає Eurosport.

На думку творців FIFA 18, футболісти з п'ятьма зірками в графі Skill Moves, серед яких є й екс-капітан київського "Динамо", можуть виконувати найскладніші особливі прийоми у грі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...