Хіти тижня. "Вибух був дуже сильний": Під Києвом у житловий будинок прилетів снаряд

У ніч з 21 на 22 вересня в житловий будинок в Боярці прилетів снаряд. Про це повідомила мешканка постраждалого будинку Тетяна. За її словами, вночі, коли вся родина спала, стався вибух, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання Страна.

"Будинок типу "таунхаус", всього три поверхи. Снаряд прилетів у дах над вхідною групою. У нас квартира займає 2-3 поверх. Якби снаряд прилетів на десять сантиметрів нижче, влучило б у газову трубу. Пошкоджений, в основному, дах, осколки розлетілися і пошкодили автомобілі. З мешканців ніхто не постраждав. Вибух був дуже сильний. У мене був шок. Я думала, що це більш ніж безпечне місце для мене і моєї дитини", – сказала вона по телефону.

За її словами, вранці все було обгороджено поліцейською стрічкою. "Приїхала СБУ. Нам повідомили, що це був саме снаряд. Слідчі в цивільному допитували нас. А я намагалася заспокоїти дитину, щоб не було шоку перед школою", – сказала Тетяна.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...