Хіти тижня. За крок до найбільшої в світі авіакатастрофи: Диспетчери в аеропорту Сан-Франциско запобігли зіткненню літаків (відео)

Через помилку пілота могли постраждати чотири пасажирські літаки.

Схема приземлення літака. Скріншот.Диспетчери в аеропорту Сан-Франциско запобігли авіакатастрофі, яка могла б стати найбільшою в історії авіації. Про це повідомляється в розслідуванні Федерального управління цивільної авіації США, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так, під час заходу на посадку літак компанії Air Canada з Торонто ледь не приземлився в аеропорту Сан-Франциско не на посадкову смугу, а на доріжку для рулювання, де в той момент знаходилися чотири пасажирські літаки.

Зіткнення вдалося уникнути завдяки вказівкам диспетчера, який дав команду екіпажу літака Air Canada знову набрати висоту.

Лайнер пішов на друге коло і незабаром приземлився в потрібному місці. Співробітники аеропорту і представники Air Canada почали розслідування інциденту.

Портал TODAY Graphics опублікував графічне відео події, де схематично показано, як в останній момент літак Air Canada набирав висоту.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...