Хіти тижня. Забув, що його знімають: Телеканал ZIK зі скандалом звільнив журналіста через суперечку з прихильником Порошенка (відео)

За порушення стандартів виконання службових обов’язків Костянтин Лохвицький звільнений з посади журналіста телеканалу ZIK.

З огляду на резонанс, який викликало в соціальній мережі Facebook відео з «Ходи нескорених» на День незалежності за участю журналіста телеканалу ZIK Костянтина Лохвицького, керівництво медіа-структури надало пояснення, передають Патріоти України.

Костянтин Лохвицький – колишній АТОвець, поранений під Іловайськом. На телеканалі ZIK працює буквально тиждень. Вихід людини з плакатом на підтримку Президента Петра Порошенка на «Ході нескорених» сприйняв як провокацію.

Позиція журналіста Костянтина Лохвицького така: «Всі прекрасно розуміють, що ця людина вийшла, щоб спровокувати хлопців на «Ході нескорених», але в неї не вийшло. Його прихильники сподівалися, що АТОшники почнуть бити людину з таким плакатом, але не так сталося як гадалося – хлопці стримались. Я, як атошник, журналіст, не міг не поставити цій людині декілька запитань. Оскільки людина почала мені «тикати» та хамити, я висловив свою думку в кадрі щодо відсутності честі, совісті, гідності та поваги до моїх загиблих побратимів, і таки маю право!».

«Нам прикро за цей інцидент. Костянтин мав право продемонструвати своє ставлення, проте як громадянин, а не як журналіст при виконанні свої професійних обов’язків. Тому від імені телеканалу ZIK перепрошую за таку поведінку журналіста», – коментує ситуацію генеральний директор медіа-холдингу ZIK Ігор Туркевич.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...