Хіти тижня. Загинув ветеран АТО, депутат Тернопільської міськради

26 серпня 2017 року, трагічно помер депутат Тернопільської міської ради, лідер міського відділення ВО "Свобода" Володимир Стаюра.

Володимир Стаюра

Про це повідомило видання "20 хвилин", передають Патріоти України.

Як розповіла у соціальних мережах активістка Оксана Хоробіевська, депутат загинув у результаті нещасного випадку на воді.

Володимир Стаюра був депутатом Тернопільської обласної ради п'ятого скликання, у 2015 році став депутатом Тернопільської міськради. Активний учасник Революції гідності. З початком військової агресії Росії на Донбасі Стаюра знаходився в складі добровольчого батальйону "Січ", згодом був заступником командира роти "Карпатська Січ" 93-й ОМБр Збройних сил України.

"Яскравий та харизматичний політик, людина слова та активний борець за справедливість, честь і свободу, - кажуть у прес-службі ВО "Свобода". - Зразковий сім'янин, мужній чоловік і Людина з великої літери! Побратими щиро сумують за втратою очільника націоналістів Тернополя та висловлюють співчуття рідним і близьким побратима. Спочивай у спокої, друже!"

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...