Хіти тижня. "Заявление 54-й бригады по поводу "выхода легиона" из состава ВСУ", - Роман Донік

ВАЖЛИВО!
Командування 54 окремої механізованої бригади ЗС України дякує всім друзям України – іноземцям, які проходили та продовжують проходити службу у підрозділах військової частини. Проте зазначаємо, що окремого підрозділу під назвою «Грузинський легіон» у складі 54 бригади ніколи не існувало. Десятки громадян інших держав 2016 року добровільно уклали контракт на проходження військової служби у Збройних Силах України і сумлінно служать у складі штатних підрозділів військових частин.

Декілька десятків таких військовослужбовців добросовісно несуть службу у різних підрозділах 54 бригади і на даний час мають офіційний статус військовослужбовців Збройних сил України. Наразі один з цих військовослужбовців звільнився з бригади за сімейними обставинами (користуючись нагодою вітаємо побратима з народженням третьої дитини!), четверо - звільнені з військової служби з інших причин, решта іноземних громадян продовжують сумлінно нести службу у складі бригади на передових позиціях сил АТО.

Все майно, яким волонтери забезпечували добровольців та інших військовослужбовців бригади, належним чином обліковано, перебуває у бригаді та використовується за призначенням.
Зважаючи на численні спроби дискредитації Збройних сил України, волонтерського та добровольчого руху, наголошуємо на неприпустимості намагань використовувати у власних меркантильних чи політичних цілях славне ім’я 54 окремої механізованої бригади!
Перемога буде за нами! Слава Україні!

Опублікував: Роман Донік

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...