Хіти тижня. Закликають "прокидатися та вставати": Прихильники терористів провели провокацію у Маріуполі (фотофакт)

Маріупольчанка повідомила, що листівки сепаратистського характеру помітила на Лівому березі на площі і в районі ЦУМу в центрі міста.

У Маріуполі. Фото: Stejka.

У місті Маріуполь Донецької області прихильники терористів поширили провокаційні листівки про нібито підпал волонтерського центру "Новий Маріуполь". Про це місцевому порталу 0629 повідомила жінка, що побажала залишитися невідомою, передають Патріоти України.

Маріупольчанка повідомила, що листівки сепаратистського характеру помітила на Лівому березі на площі і в районі ЦУМу в центрі міста. У листівці містилася інформація про підпал фанатами "русского мира" в ніч з 16 на 17 липня волонтерського центру "Новий Маріуполь", а правоохоронці нібито заборонили ЗМІ повідомляти про це. Також "агітка" містила заклики "прокидатися і вставати".

"Маріуполь - рідне місто, я не хочу, щоб у ньому поширювалася така провокаційна інформація", - сказала жінка. Лідер "Нового Маріуполя" Марія Подибайло заявила, що не було жодного нападу на склад. "Нічого подібного не відбувалося," - сказала вона. Співробітники Служби безпеки отримали інформація про поширення подібних листівок.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...