Хіти тижня. Затримання пропагандистки в Києві: "Шеф" дівчини звинуватив СБУ та пообіцяв "помститися"

Кремлівський пропагандист пообіцяв вивезти свою помічницю і свідків, які бачили її затримання, у ЄС і влаштувати там для них прес-конференцію.

Анатолій Шарій. Фото: соцмережі.

Затримана співробітниками СБУ для профілактичної бесіди в Києві помічниця російського пропагандиста виявилася підлеглою втікача-"журналіста" Анатолія Шарія. Новину передають Патріоти України.

Так, на затримання відреагував сам пропагандист, розмістивши на своєму youtube-каналі ролик, у якому заявив, що його помічницю не просто добровільно запросили на бесіду, а "силою посадили в машину і привезли в СБУ".

Він пообіцяв вивезти свою помічницю і свідків, які бачили її затримання, у ЄС і влаштувати там для них прес-конференцію, щоб вони розповіли про "незаконні" дії бійців СБУ. За його словами, він нібито має відповідні відеозаписи. "Я можу вам пообіцяти, що це буде голосно, гостро і боляче", - зазначив він.

Блогер наголосив, що в його відео немає нічого протизаконного. Шарій запропонував співробітникам СБУ звернутися з претензіями до нього особисто за його контактами в мережі. "Пропозиція діє до півночі 5 вересня", - сказав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...