Хіти тижня. Згадали "старі образи": Понад сто російських солдатів влаштували різанину у військовій частині (фото)

Внаслідок погрому постраждали 13 солдатів та один офіцер.

Наслідки бійки у військовій частині. Фото: ura.ru.

У російській військовій частині міста Єлань Свердловської області контрактники влаштували бійку «стінка на стінку». Понад 150 людей билися через «старі образи». Про це повідомляє місцеве видання ura.ru, передають Патріоти України.

Повідомляється, що близько 60 чоловік з російської Туви пройшли підготовку в цій військовій частині. В останній день свого перебування в гарнізоні вони вирішили відзначити кінець свого навчання. "Після того, як вони пили, вони згадували деякі образи. Озброївшись ножами і заточками, приїжджі атакували казарму: 60 тувинців виступили проти сотні бійців Єланського гарнізону», - пише видання.

Внаслідок погрому постраждали 13 солдатів та один офіцер. У зв'язку з цим в Єланський навчальний центр, де стався інцидент, направили групу старших офіцерів, які будуть з'ясовувати обставини масової бійки. У слідчому управлінні по Центральному військовому округу СК РФ інформацію коментувати відмовляються.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...