Хіти тижня. Зрадника покарано: Командир українських снайперів допомагав бойовикам, - ГПУ

Старшина в березні 2016 року, неодноразово по телефону зв’язувався та в подальшому зустрічався з бойовиком з позивним "Ветер".

Допомога "ДНР" вийшла боком. Фото: соцмережі.Т. в. о. командира взводу снайперів однієї з військових частин засудили до 9 років ув’язнення за сприяння терористичній організації "ДНР". Про це повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України, передають Патріоти України.

Як з’ясували правоохоронці, старшина в березні 2016 року, неодноразово по телефону зв’язувався та в подальшому зустрічався з бойовиком з позивним "Ветер". Він передавав бойовику інформацію про сили та засоби, місця знаходження військових підрозділів Збройних Сил України для корегування артилерійського вогню по позиціях сил АТО. Окрім того, він за проханням терориста передав на тимчасово непідконтрольну територію України свій власний тепловізор.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...