Хіти тижня. Зроблено в Україні: У КБ "Луч" вперше показали, як ракета "Вільхи" потрапляє в ціль (відео)

​До цього в мережі публікувалися тільки ролики запуску боєприпасу, а також фото наслідків його попадання.

Фото:скрін відео

Конструкторське бюро "Луч" вперше показало кадри попадання в ціль ракети комплексу "Вільха" українського виробництва. Відео опубліковано на сторінці КБ в Facebook, зазначають Патріоти України.

Кадри підльоту боєприпасу до земної поверхні під прямим кутом, його попадання і подальшого вибуху можна побачити, починаючи з 31-ї секунди запису.

До цього в Мережі публікувалися тільки ролики запуску ракети, а також фото наслідків її потрапляння.

Слід нагадати, що раніше в квітні 2018 року на Одещині пройшли державні випробування ракетного комплексу "Вільха", в якому використовується боєприпас з коректованою траєкторією польоту.

У лютому 2018 секретар РНБО Олександр Турчинов повідомив, що нові боєприпаси до "Вільхи" запустять в серійне виробництво після того, як на держвипробуваннях буде підтверджена їх ефективність.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...