Хоч стій, хоч падай: У Києві поліцейські затримали "шоколадного злодія"

Разом з 46 поцупленими шоколадками у чоловіка знайшли наркотичні речовини.

Затриманий поліцією злодій. Фото: прес-служба патрульної поліції.

У Києві в Голосіївському районі затримали чоловіка, який вже не перший раз краде шоколад різних сортів для подальшого його продажу. Про це повідомляє прес-служба Патрульній поліції, передають Патріоти України.

Разом з 46 поцупленими шоколадками у чоловіка знайшли наркотичні речовини. "55-річного чоловіка затримали співробітники охоронної служби "Венбест". На місце прибули патрульні і в ході поверхневого огляду підозрюваного виявили: шприц, пакетик зі схожою на наркотики речовиною і 46 шоколадок різних видів", - кажуть у поліції.

Злісний викрадач шоколаду вже здійснював подібні злочини, але не був спійманий. Зате його обличчя зафіксували камери спостереження. Судимий раніше чоловік зізнався, що вкрадене хотів продати. Його доставили в Голосіївське управління поліції.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...