"Хочешь жить - умей делиться!": Місцевий бойовик дав по голові "іхтамнєту" чавунною сковорідкою

Командування підрозділу намагається представити це як «побутові розборки, не варті уваги».
"Іхтамнєт" постраждав від сковороди. Ілюстрація: www.info-rm.com.

В одному з підрозділів 3-й омсбр «ДНР» сталася пригода. Два добровольця- «іхтамнєта» з російської глибинки, які проходять там службу за контрактом, роздобули десь деяку кількість алкоголю і нишком його вжили, приховавши цей факт від своїх товаришів по службі з числа місцевих жителів. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Інформаційний спротив.

Однак в подальшому приховати ознаки свого алкогольного сп'яніння від них не змогли. На цілком закономірне зауваження своїх «товаришів», що непогано б було і поділитися вогняною водою з «братами по зброї», обидва сказали місцевим «колегам» щось образливе.

В результаті - у обох травми середньої тяжкості - у одного не те зламана, не те вивихнута щелепа, у другого - струс мозку. Пікантна подробиця: по голові потерпілий отримав чавунною сковорідкою. Командування підрозділу намагається представити це як «побутові розборки, не варті уваги».

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...