"Хочуть зробити так, щоб після них залишилася випалена земля": Ветеран АТО розповів про наміри росіян на Донбасі

Юрій Колесников упевнений, що російські війська просто так мирно не залишать українську територію.

Росіяни хочуть залишити після себе руїни. Фото: ZN.ua.

В інтерв'ю журналістам Юрій Колесников, який є військовим експертом і ветераном АТО, заявив, що підконтрольні Путіну війська на окупованому Донбасі почали очищення лісосмуги для власних танків, очевидно ведучи підготовку до «дембельского акорду» перед тим, як залишити Донбас. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на politic.kiev.ua.

При цьому Колесников упевнений, що російські війська просто так мирно не залишать українську територію і, очевидно, вони хочуть зробити так, щоб після них залишилася випалена земля. Ветеран АТО також висловив упевненість в тому, що реалізація його прогнозу реальна вже в нинішньому році, так як РФ не має необхідних ресурсів, щоб більш тривалий час воювати на Донбасі.

Нещодавно від представників українського Головуправління розвідки надійшла інформація про різке збільшення кількості випадків дезертирства і добровільного відходу з окупованих територій Донбасу представників з'єднань і частин першого і другого армійського корпусу ЗС Росії. Відповідна інформація була розміщена на сторінці прес-служби ГУР оборонного відомства в соцмережі. Зокрема, в повідомленні підкреслювалося, що на території розташування 11-го окремого мотострілкового полку 1 АК Росії очільник відділення застрелив одного зі своїх підлеглих.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...