Ходаковський розповів, як Ахметов з "Опоблоком" мали реалізувати план Путіна на Донбасі

Олігарху давали право і можливість возити гуманітарну допомогу на Донбас лише тому, що він зберігав домовленості з Кремлем.

У Ахметова чомусь не склалося із Кремлем? Фото: Хsport.

Москва розробила стратегію, згідно з якою республіки "Л / ДНР" повинні були бути інтегровані назад до складу України на умовах Путіна за допомогою "Опозиційного блоку" і олігарха Ріната Ахметова, передають Патріоти України.
Кремль змусив Ахметова взяти участь у виборах до Верховної Ради 2014 року для організації потужної підтримки "Опозиційного блоку", який повинен був після виборів реалізувати стратегію Кремля щодо повернення окупованого Донбасу до складу України на умовах РФ. Про це розповів один з ватажків "ДНР" Олександр Ходаковський. Він повідомив про те, що Кремль буквально проштовхував "Опозиційний блок" з метою створення проросійської електоральної бази на Донбасі.

При цьому Ходаковський розповів, що Ахметову давали право і можливість возити гуманітарну допомогу на Донбас лише тому, що він зберігав домовленості з Кремлем, проте після зламу стратегії Ахметов позначив свою проукраїнську позицію, що і стало причиною для заборони роботи на Донбасі для олігарха.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...