"Холодно у вас тут, чаю б гарячого": У вінницькому морзі ожив "небіжчик"

Медики припускають, що чоловік впав у кому рідкісної форми.

У морзі ожив "покійник". Ілюстрація: nikcenter.org

У Вінниці сталася незвичайна історія. Літній чоловік два дні пролежав у камері в місцевому морзі, перш ніж виявилося, що він живий, повідомляє "КП в Україні". Новину передають Патріоти України.

Відомо, що чоловік проживав один. Періодично за ним доглядали сусіди. В один із днів вони його знайшли без видимих ознак життя і викликали швидку. Медики відвезли чоловіка в лікарню, а пізніше повідомили про його смерть.

Внучка "покійного" приїхала у Вінницю, отримала свідоцтво про смерть діда і почала підготовку до похорону. На третій день, коли судмедексперти отримали з камери тіло чоловіка для розтину, виявилося, що воно має ознаки життя.

"Аж мурашки по шкірі. Посвітили ліхтариком в очі - зіниці звужуються. Ми швидко почали відкачувати "небіжчика". Тут дідусь відкрив очі і сказав: мовляв, холодно тут, чайку б гарячого", - розповіли виданню співробітники реанімації Вінницької центральної районної лікарні. Медики припускають, що чоловік впав у кому рідкісної форми.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...