"Холопи на генному рівні": Соцмережі шокувало бажання росіян відключити інтернет в країні

Проти реалізації цієї ідеї висловилися тільки 29% респондентів.
Росіяни не проти мати тільки "свій особливий" інет. Ілюстрація: Волиньпост.

58% росіян підтримують ідею від'єднати Росію від інтернету, створивши окрему версію мережі для країн BRICS (Бразилія, Росія, Індія, Китай, ПАР). Про це свідчать результати опитування, проведеного ВЦІОМ, передають Патріоти України.

За його даними, проти реалізації цієї ідеї висловилися тільки 29% респондентів. При цьому особливо велика частка противників інформаційної ізоляції в Москві і Санкт-Петербурзі (39%), у сільській же місцевості, навпаки, виявилося більше прихильників "відділення" (61%).

Відповідаючи на питання про те, з якими іншими країнами Росії варто було б створювати власний "інтернет", росіяни найчастіше згадували Білорусію (30%) і Казахстан (24%). Шоковані користувачі соцмереж пишуть: "Це не народ, а якась унтер-офіцерська вдова", "Це не народ. Це кріпаки. Холопи на генному рівні", "А я говорив - як в Північній Кореї буде. Ні, не зовсім - однокласників залишать".


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...