"Хотілося б нам із нею загинути разом", - чоловік Аміни Окуєвої про дружину та її смерть

На думку Адама Осмаєва, основною метою для кілерів був він, а не Аміна.

Аміна Окуєва і Адам Осмаєв. Фото: соцмережі.

Ветеран АТО Аміна Окуєва і її чоловік, командир добровольчого батальйону імені Джохара Дудаєва Адам Осмаєв, були готові до смерті морально. Про це в інтерв'ю телеканалу ATR заявив Осмаєв, передають Патріоти України.

"Ми знали, що протистоїмо імперії зла, як її називали, останній імперії, і що така ймовірність досить велика. І були готові морально. Але, звичайно, хотілося б нам загинути з нею разом. Тому що ми все одно... віряни, ми віримо в загробне життя. Сподіваємося, що ми зустрінемось на тому світі", – сказав він.

На думку Осмаєва, основною метою для кілерів був він, а не Аміна. Увечері 30 жовтня у Глевасі Київської області невідомі з автоматичної зброї відкрили вогонь по автомобілю, у якому перебували Окуєва і Осмаєв. Жінка померла від пострілу в голову. Осмаєв дістав поранення, але загрози його життю немає.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...