Хотіли "русского мира"?: Мешканців окупованого Донбасу обурила видача шахтарям ОРДО продуктових наборів замість зарплати

На одній з найбільших шахт "ДНР" кожного місяця шахтарі працювали лише половину з нього, причому стаж за "перебування в неоплачуваних відпустках" не зараховувався.

Ілюстрація:npgu-ternovskaya.org.ua

Місцеві жителі ОРДО в соціальній мережі повідомляють, що на одній з найбільших шахт Донецької області "Комсомолець Донбасу" зарплату співробітникам видають продуктовими наборами. Про це пише DonPress, передають Патріоти України.

Відомо, що до "націоналізації" шахта належала компанії System Capital Management Ріната Ахметова, але після її захоплення бойовиками "ДНР" під свій контроль в роботі шахти з'явилися великі проблеми.

Так, протягом 2017 року шахта працювала на зниженому навантаженні. як стало відомо, половину кожного місяця шахтарі працювали, а другу половину перебували в безоплатних відпустках. При цьому стаж не зараховувався.

Місцеві жителі повідомляють, що на підприємстві вирішили організувати видачу продуктових наборів тим, хто в січні роботи не отримав, для цього на дільниці потрібно з'явитися з паспортом, щоб отримати продукти.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...