"Хотів порубати людей": Мінський вбивця шокував несподіваною заявою

Злочинець задумав напад незадовго до того, як скоїв його.

ТРЦ "Європа", де сталося вбивство. Фото: соцмережі.

Підліток, який в Мінську з бензопилою і сокирою напав на співробітників торгового центру і вбив молоду продавщицю, дав разюче пояснення своєму моторошному вчинку. Про це пише білоруське видання Tut.by, посилаючись на першого заступника голови Слідчого комітету Білорусі Олексія Волкова, передають Патріоти України.

Хлопець 1998 року народження, який в чохлі від гітари проніс бензопилу і сокиру в торговий центр "Європа" в Мінську і вчинив там вбивство, пояснив свої дії словами "Хотів порубати людей".

Вбивця заявив, що його дратував натовп народу в торговому центрі, він сердився на самого себе і взагалі на все. На допиті вiн розповідав про все це спокійно, але в правоохорончих органах зазначають, що психічний стан парубка викликає питання.

Повідомляється, що злочинець задумав напад незадовго до того, як скоїв його. Готуючись до вбивства, він придбав сокиру і бензопилу, а також балаклаву, маску-шолом, окуляри і навушники — засоби захисту при роботі з бензопилою. За кілька годин до скоєння злочину хлопець випив кілька чарок горілки "для хоробрості". Вбивця є студентом одного з вузів в Мінську, він виходець із забезпеченої благополучної сім'ї, жив окремо від батьків у своїй квартирі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...