Хто більше платить футболістам - "Динамо" чи "Шахтар"?

157 млн грн податку на доходи фізосіб сплатив "Шахтар" у 2014 році

Футбол. Фото: соцмережі

У 2014 році Динамо сплатило трохи більше шести мільйонів гривень податку на доходи фізосіб. У найближчого конкурента столичної команди - донецького Шахтаря - цей результат в тому ж році дорівнював 157 мільйонам. Про це Корреспондент.net стало відомо з власних джерел в комітеті ВР з питань сім'ї, молоді та спорту, передають Патріоти України.

Схожа картина і в 2013 році: вісім мільйонів у Динамо проти 115 - у Шахтаря. Відзначимо, на прес-конференції глава податкової Роман Насиров заявив, що його відомство перевірить виплату зарплат в Динамо.

Нагадаємо, на початку грудня сайт Espreso звинуватив київський клуб в ухиленні від сплати податків. У розпорядженні ресурсу виявилася ніби зарплатна відомість Динамо, суми якої здалися журналістам заниженими. Так, провідний гравець Олександр Ярмоленко за весь 2015 рік офіційно отримав всього 10 тисяч доларів, хоча насправді футболіст входить в рейтинг найбільш високооплачуваних в Україні.

Прибутковий податок в українських клубах, 2014 рік.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...