Хто торгує з "бандерівцями"? Бойовики "ДНР" шукають серед своїх тих, хто продає зброю в Україну

Під виглядом "відпрацювання проблемних питань в даному з'єднанні" керівництво найманців має намір знайти канали крадіжки і збуту стрілецької зброї на території "ДНР".

Бойовики "ДНР". Фото: www.ednist.info.

У дислокованих в Донецьку і на південь від обласного центру підрозділах проросійських бойовиків "військова розвідка ДНР" шукає найманців, які мають зв'язки з працівниками українських адміністрацій в прифронтових районах. Поки українські військові не знають мети бойовиків. Про це повідомляє координатор групи "ІС" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

За його даними, паралельно з пошуком "своїх" в українських органах місцевої влади "Донецьке командування" ( "1-й АК ДНР") ініціювало комплексну перевірку "3-ї омсбр" бойовиків. Під виглядом "відпрацювання проблемних питань в даному з'єднанні" керівництво найманців має намір знайти канали крадіжки і збуту стрілецької зброї на території "ДНР". За непідтвердженими поки даними "МГБ ДНР", в нелегальному продажу зброї замішані розквартировані в Єнакієвому бойовики.

До речі, місцеві жителі окупованих Макіївки, Донецька та Горлівки неодноразово скаржилися, що п'яні бойовики на всі вимоги припинити галас у дворі відкрито починають погрожувати зброєю.

"Наш сусід з п'ятого поверху додому ходить з автоматом. Як цій людині зробити зауваження? Ніяк. Сидимо і мовчимо", - говорить мешканка Макіївки Тамара Іванівна. "П'ють у дворі, шумлять, навіть вночі. Спати не дають нікому. Трохи що скажеш - одразу кричать, що кинуть у вікно гранату. Так і живемо в цьому хаосі і безправ'ї", - говорить житель Горлівки Іван.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...