"Кілер у червоних кросівках міг вижити": Журналіст оприлюднив цікаві деталі щодо вбивства Вороненкова

Не лише спільник, але й сам вбивця політика можуть залишатися живими.

Вбивство Дениса Вороненкова. Фото: УНІАН.

Вбивця колишнього депутата Державної Думи Павло Паршов міг мати спільника і діяв досить професійно. Про це розповів Олег Єльцов – журналіст, який спеціалізується на кримінальних розслідуваннях, передають Патріоти України із посиланням на "Радіо Свобода".

"Мені відомо, що відразу ж після вбивства там засвітилася друга людина. Виключено, що цей екс-нацгвардієць працював один. Очевидно, що співучасник повинен був забезпечити відхід на автомобілі", – наголошує він.

Також експерт не погоджується з тим, кілер Вороненкова був непрофесіоналом через те, що прийшов його вбивати у червоних кросівках. "Багато експертів зараз сміються, кажуть, що це за такий стрілок, який прийшов вбивати Вороненкова в червоних кросівках? Так ось, професіонали стверджують, що все було виконано дуже професійно. Яскраві кросівки, звичайно ж, відразу ж кидаються в очі, але він міг би їх за кілька хвилин після злочину скинути та взути зовсім інше взуття, щоб розчинитися у натовпі", – наголосив журналіст.

На його думку, не лише спільник, але й сам вбивця політика можуть залишатися живими. "Я не виключаю, що у слідства є головний козир – це кілер. Тобто він зараз не в морзі, а дає свідчення в лікарні. Це абсолютно поширена практика. Так робили неодноразово, коли розкривалися замовні вбивства: імітували вбивство, робили фотографію жертви, і коли замовник розраховувався, то його брали на гарячому. В цьому випадку, можливо, ось так, з оперативної метою, імітували і смерть стрілка", – підкреслив Єльцов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...