Кінець близький: З розграбованого Донецька втекли "осиротілі" рідні Захарченка і Тимофєєва

У РФ втекли разом з "готівкою" і так звані "топ-менеджери" "віджатих" Захарченком і РФ підприємств, зрозумівши, що на розграбованій і знищеній території їм більше нічого не світить.

Захарченко і Тимофєєв. Ілюстрація:Радіо Свобода

Родичам ватажків "республіки", які виїхали з розграбованої бойовиками "ДНР", вистачить грошей не тільки на успішний старт в країні "старшого брата", але і на ведення бізнесу, яке забезпечить рідним головних карателів Донбасу безбідне життя. Про це повідомляють Патріоти України.

Як стало відомо з повідомлення каналу "Донецький абориген", за наполяганням "гаманця" Захарченка, а за сумісництвом "міністра" Тимофєєва, з "ДНР" виїхала його дочка. Вона поїде на ПМЖ в Москву. При цьому за словами джерела, "валити" з "ДНР" Алісі Тимофєєвій порекомендував саме її тато, давши доньці грошей не тільки на комфортабельне житло в російський столиці, а й капітал на відкриття власної справи. "І аргументи, в принципі, правдоподібні." Тут уже робити нічого, тут немає ні грошей, ні оборотів"", - йдеться в повідомленні телеграм-каналу.

Також стало відомо, що "евакуювався" з "республіки" і брат ватажка "ДНР" Захарченка, який теж виїхав до Москви. У РФ втекли разом з "готівкою" і так звані "топ-менеджери" "віджатих" Захарченком і РФ підприємств, зрозумівши, що на розграбованій і знищеній території їм більше нічого не світить.

Пакують валізи навіть "високопоставлені чиновники" з МГБ "ДНР", "прокуратури", "поліції". "І нехай хтось вимазує папір звітами і цифрами, це не завадить тягнути "за поребрик" мішки з готівкою. Підприємства і нерухомість в Російській Федерації закуплено заздалегідь, а великий обсяг готівки - прекрасний привід для зростання навіть в Москві", - сказано в повідомленні.

Джерело: Диалог.UA

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...